Informatie

Ben je op zoek naar een elektrische scooter? Dan ben je bij Green-rider aan het juiste adres want wij zijn gespecialiseerd in elektrische scooters en leveren die tegen de scherpste prijzen in Nederland! Wij zijn Green Rider een door officieel RDW erkend bedrijf en zijn gemachtigd om uw elektrische scooter van een kenteken te voorzien. Wij leveren uw Green Rider dan ook altijd rijklaar en indien gewenst met kenteken en kentekenplaat!

Misschien ben je al bekend bent met elektrische scooters, ze krijgen vaak de naam Big Wheel of City Coco. Wij verkopen diverse modellen elektrische scooters dus er is een Green Rider voor iedereen!. Kijk op onze Producten pagina  of bezoek direct de Webwinkel voor meer informatie over modellen en uitvoeringen. Hieronder leest u meer over de voordelen van elektrische scooters.

Maatschappelijk verantwoord

Je op een millieu vriendelijke manier verplaatsen of maatschappelijk verantwoord ondernemen is al lang geen hype meer. Iedereen moet zijn steentje bijdragen aan het milieu en dat kan! Alle Green Riders zijn namelijk elektrische scooters en voorzien van een duurzame lithium accu. Green Rider maakt electrisch rijden bereikbaar voor particulieren en ondernemers. Green Riders zijn er in diverse modellen voor jong en oud! 

Financieel aantrekkelijk

Iedereen wil ook wel meewerken aan een beter milieu, maar dat moet ook betaalbaar blijven. Green Rider maakt dat mogelijk met haar producten want een Green Rider scooter heeft niet alleen een lage aanschafprijs maar het rijden zelf van een elektrische scooter is extra goedkoop! U rijdt al een Green Rider vanaf € 1349,- en de kilometerprijs van een elektrische scooter is uniek laag. U rijdt een Green Rider voor ongeveer € 0,005 per kilometer, een halve cent dus! Dat is al snel 20x goedkoper dan een scooter op benzine! Voor ondernemers heeft de elektrische scooter ook nog fiscale voordelen! Raadpleeg daarvoor onze speciale pagina voor Zakelijke klanten!

Flexibel elektrisch rijden

Elektrisch rijden brengt veel voordelen met zich mee. Als gezegd is elektrisch rijden veel goedkoper dan andere vormen van transport. Daarnaast is een elektrische scooter een perfect vervoersmiddel voor in drukke steden. Door gebruik te maken van elektrische scooters, ben je vaak veel sneller op je bestemming. Zo hebben wij onlangs makelaats blij gemaakt met een elektrische scooter. In de stad verlies je vaak veel tijd door het wachten voor stoplichten en het zoeken van een parkeerplek. Om niet te laat te komen moet je je afspraken dan ook nog eens ruim inplannen. Door het gebruik van een elektrische scooter zijn onze klanten ins staat tot wel 2x zo veel afspraken sinds ze een elektrische scooter gebruiken! En daar bovenop hoeven ze zich nooit meer zorgen te maken om een lege tank. Benzinestations zie je niet meer, de accu van een Green Rider laadt je gewoon onder je bureau.