Scooter Lease

Door een Green Rider te leasen wordt u beloond voor uw bijdrage aan een schoner milieu!

Wilt u ook een bijdrage leveren aan een schoner milieu en tegelijk besparen op uw reiskosten? Maar heeft u niet direct het bedrag voor de aanschaf van een elektrische Green Rider beschikbaar? Bekijk dan hier de mogelijkheden van het leasen* van uw Green Rider en bereken uw voordeel! U least al een Green Rider voor minder dan € 25,- per maand zonder aanbetaling!

Een Rekenvoorbeeld:
Een kilometer met een elektrische scooter kost ongeveer 0,5 cent aan stroom, daar waar een kilometer bij een door benzine aangedreven scooter gemiddeld 5 cent bedraagt. Dat betekent dat u bij iedere 20-25 kilometer een €uro bespaart met uw Green Rider. Bij 20-25 kilometer per dag bespaart u dus zo maar € 30,- per maand door een elektrische Green Rider te rijden!

Kortom: door een Green Rider te rijden verdient u minimaal een deel maar al snel uw volledige leasebedrag of zelfs meer terug. Bereken hieronder uw leasebedrag, vergelijk die met de besparing die u realiseert door elektrisch te rijden en bereken uw beloning voor uw bijdrage aan een schoner milieu!

Uw persoonlijke lease offerte aanvragen:

Bent u overtuigd van uw voordeel en wilt u uw elektrische Scooter aanschaffen via een vast laag maandbedrag? Volg dan onderstaande procedure:

  1. Kies de door u gewenste Green Rider uit en mail uw keuze naar info@green-rider.nl. Vermeldt daarbij dat u een “Leaseaanvraag” wilt doen.
  2. Wij berekenen voor u het totaalbedrag van uw Green Rider en mailen u dat retour. U vult dit bedrag in onze ‘Scooterflex’ rekentool in bij ‘Aankoopbedrag’. Uw maandbedrag wordt direct berekend!
  3. Bent u tevreden met het berekende maandbedrag, doorloop dan de stappen en ontvang uw definitieve aanbieding rechtstreeks van ‘Scooterflex’.
  4. Na acceptatie maken wij met u een afleverafspraak voor uw Green Rider!
* Het betreft hier financial lease via Scooterflex. Scooterflex regelt voor U gespreide betaling van uw aankoopbedrag. Verbruik van stroom en/of onderhoudskosten zijn dus niet inbegrepen in uw maandbedrag.